YOGA

Blanding med hatha og yin yoga

Hatha yoga, er den klassiske yoga-form. Vi arbejder hele kroppen igennem med styrkende og smidiggørende øvelser i samarbejde med åndedræt og bevægelse. Der bliver lagt vægt på at lytte til din krop, opmærksomhed på nuet, åndedræt og fysiske stillinger.

 

Yin Yoga er en blid og meget effektiv yogaform, hvor man får mulighed for at komme helt ned i gear og finde ro, balance og overskud. I modsætning til andre former for yoga, hvor man bevæger sig dynamisk fra den ene stilling til den anden for at opbygge styrke i musklerne, arbejder vi i yin yoga primært med siddende og liggende stillinger der holdes i længere tid (typisk 3-5 minutter) mens musklerne er afslappede.

Men tiden lærer man at overgive sig mere og mere i tyngdekraften, og man oplever dybe stræk, der smidiggør bindevævet og forløser fysisk og psykisk stress samt spændinger på et dybere plan. Yin yoga er for alle- uanset køn, alder, fysisk form eller erfaring med yoga- og fungerer rigtig godt som supplement til løb, fodbold eller andre former for sport.

 

Hver time starter med opvarming af muskler og vejrtrækningsøvelser. Så vil der oftest være styrkende øvelser og smidiggørende øvelser og til sidst i time vil der være savasanah, enten med guidet kropsafspænding eller visualisering - altid med ro. Medbring egen måtte, klodser, vand og tæppe.

Som opvarmning bruger vi dele af yogaflow. Undervisningen er tilrettelagt så ALLE kan deltage, både helt nye og øvede. Alle øvelser vil blive instrueret grundigt. Hver time afsluttes med en lille meditation. Medbring måtte og gerne et tæppe.
 

På yogaholdet har man mulighed for én prøvetræning, for at tilmelde sig holdet, skal kontingentet betales senest efter 1. træning.

Aftenter tider - opdateres snarest 

Aftenter tider - opdateres snarest 

BUIF | Tjørnevænget | 6541 Bevtoft | Tlf.: +45 42282303 | signe.tychsen@hotmail.com